Ik ben juf Greet.

Op dinsdag, woensdag en donderdag ben ik de zorgjuf van de kleuterschool. Ik help kleuters die specifieke zorg nodig hebben. Ik zoek activiteiten, zorg voor materialen en haal eventueel kleuters uit verschillende klassen die nood hebben aan dezelfde ondersteuning. Daarnaast ondersteun ik ook de kleuterjuffen. Waar is nog nood aan in de klas? Ik denk mee, doe voorstellen en ga op zoek naar materialen om in de klas te brengen.  Verder ondersteun ik meester Luc om het beleid van onze school verder uit te stippelen. Dit doe ik samen met juf Niki, meester Kris en juf Caroline. Op maandag vind je mij in de oranje klas. Daar neem ik even de plaats van juf Debby in. Op vrijdag ben ik thuis: koken, wassen, plassen, helpen op de boerderij, in de tuin werken, … Groetjes!

greet.vandijck@vbssterbos.be