Blog oranje klas

Nieuwtjes en foto’s oranje klas

21.12.2017

Vik is jarig en dat vieren we.

Hoera, Vik is jarig. Dat vierden we gezellig samen met pannenkoeken. Vik had veel ingrediënten bij. We wilden wel eens weten hoeveel eieren er in de 2 dozen zaten. Na veel tellen, wisten we het: 24. Klik maar op de link, dan kunnen jullie het zelf zien!

20.12.2017

Kerst in de klas

De kleuters van onze klas poseerden graag bij de kerstboom. Zij wensen iedereen een vrolijk Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!!!

28.11.2017

Gelukkige verjaardag Shamar!

Shamar trakteerde vandaag met een drankje en koekjes voor zijn verjaardag. Keifier was hij!

7.11.2017

Hip hip hoera voor Roos!

Vandaag vierden we de verjaardag van Roos. Zij trakteerde met cup cakes die we zelf mochten versieren tot een paddenstoel. Lekker!!!

24.10.2017

Schrijfdansen met juf Helga

Joepie, vandaag kwam juf Helga naar onze klas. Samen hebben we schrijfdans gedaan. Een filmpje gekeken van Thomas de trein, gedanst, met scheerschuim gewerkt en getekend op de muziek. We hebben genoten.

23.10.2017

Naar het bos.

Vandaag zijn we naar het bos geweest. Kastanjes en eikels rapen. Paddenstoelen bekijken. Genieten van het mooie weer en het buiten zijn.

19.10.2017

Pompoensoep met balletjes

De juf beloofde om soep met balletjes te maken. Op voorwaarde dat de kleuters balletjes konden rollen. Dus oefenden we met creatherm. Na veel oefenen was het eindelijk zover. De juf bracht alles mee. We holden een pompoen uit, rolden balletjes en smulden van heerlijke soep.

3.10.2017

Babybezoek

Dinsdag 3 oktober kwamen Youna en haar mama op bezoek in onze klas. Thomas toonde fier zijn zus en alle spulletjes die nodig zijn om een baby te verzorgen. Natuurlijk mochten alle kleuters haar eens vasthouden. En Youna liet het allemaal braaf gebeuren.

18.09.2017

Verjaardag vieren van Sem

Afgelopen donderdag was het feest in de oranje klas. Sem werd 4 jaar en dat moesten wij vieren. Sem had voor ons lekker fruit en poffertjes meegebracht. Wat hebben we gesmuld! In ons fotohoekje kan je de foto’s bekijken.

een eerste berichtje op onze blog

Hoi iedereen, ook dit schooljaar houd ik jullie op de hoogte met nieuwtjes en foto’s vanuit de oranje klas. Hopelijk komen jullie vaak eens piepen wat wij zoal beleven tijdens dit schooljaar.