Blog oranje klas

Nieuwtjes en foto’s oranje klas

28.06.2018

De laatste jarigen: Noë en Lennert.

Hoera, vandaag vierden we de verjaardag van Noë en Lennert. Wat hebben we gesmuld van de watermeloen en de prikkers met kaas, salami en druifjes. In een wip was alles op. Nu zijn alle jarigen van de vakantie gevierd en kunnen we gaan genieten van de vakantie. Daag!!!!

26.06.2018

De verjaardag van Niel.

Vandaag hebben we de verjaardag van Niel gevierd. Hij trakteerde met cupcakes met snoepjes erop. Heerlijk!!

18.06.2018

Feest voor Thomas en Merlijn!

Merlijn en Thomas werden vandaag gevierd in onze klas. Ze zijn jarig in de grote vakantie en daarom vierden we vandaag al feest. Thomas bracht appels en appelsienen mee om te persen, dat smaakte lekker bij de zelfgemaakte wafeltjes die Josine meebracht!!

19.06.2018

De verjaardag van Shakira en Josine vieren!

We vierden de verjaardag van Shakira en Josine samen. Zij verjaren allebei in de grote vakantie. Ze namen allebei lekkere poffertjes mee en we hebben onze buik rond gegeten, hmmm!!!

21.06.2018

We vieren de verjaardag van Gust

Gust is jarig in de grote vakantie. Daarom vierden we nu al zijn verjaardag. We hebben aardbeienmilkshake gemaakt. Het smaakte heerlijk!!!

24.04.2018

Arne was jarig!

Vandaag werd Arne 6 jaar! Samen met juf Jessica hebben we gesmuld van lekkere fruit spiesjes. Het was een super fijne dag in onze klas!

16.03.2018

De verjaardag van Matteo!

Matteo is 3 jaar geworden en dat hebben we gevierd in onze klas. Samen met juf Jessica maakten we lekkere chocoladepudding, wat was dat lekker! Het was een super leuk verjaardagsfeest voor Matteo!

13.03.2018

Coralie is jarig

We vierden de verjaardag van Coralie door zelf lekkere pannenkoeken te bakken in de klas. De mama van Coarlie maakte ook fruitsla voor ons. Wat was het een leuke dag, we hebben ons buikje rond gegeten!!

26.02.2018

Een huisdier in onze klas!

Deze week kwamen er verschillende huisdieren bij ons langs. Een vogel, hondjes, een konijn en een poes! Het was heel leuk om met verschillende dieren te spelen in de klas! Wij willen dankuwel zeggen tegen iedereen die langskwam deze week!

08.02.2018

Alex is jarig (bijna)

We vierden de verjaardag van Alex al op donderdag. Eigenlijk is hij pas zaterdag jarig. Maar dan is het geen school.  Dus was donderdag een goede dag. Alex trakteerde met poffertjes. In een wip waren ze op. Goed gekozen, Alex!!

Feest voor Elise

De eerste dag na de vakantie was Elise al jarig. Samen met onze nieuwe juf: juf Sien, vierden we dat. Elise trakteerde ons op een heerlijke hot-dog. Mmmm lekker!!!

21.12.2017

Vik is jarig en dat vieren we.

Hoera, Vik is jarig. Dat vierden we gezellig samen met pannenkoeken. Vik had veel ingrediënten bij. We wilden wel eens weten hoeveel eieren er in de 2 dozen zaten. Na veel tellen, wisten we het: 24. Klik maar op de link, dan kunnen jullie het zelf zien!

20.12.2017

Kerst in de klas

De kleuters van onze klas poseerden graag bij de kerstboom. Zij wensen iedereen een vrolijk Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!!!

28.11.2017

Gelukkige verjaardag Shamar!

Shamar trakteerde vandaag met een drankje en koekjes voor zijn verjaardag. Keifier was hij!

7.11.2017

Hip hip hoera voor Roos!

Vandaag vierden we de verjaardag van Roos. Zij trakteerde met cup cakes die we zelf mochten versieren tot een paddenstoel. Lekker!!!

24.10.2017

Schrijfdansen met juf Helga

Joepie, vandaag kwam juf Helga naar onze klas. Samen hebben we schrijfdans gedaan. Een filmpje gekeken van Thomas de trein, gedanst, met scheerschuim gewerkt en getekend op de muziek. We hebben genoten.

23.10.2017

Naar het bos.

Vandaag zijn we naar het bos geweest. Kastanjes en eikels rapen. Paddenstoelen bekijken. Genieten van het mooie weer en het buiten zijn.

19.10.2017

Pompoensoep met balletjes

De juf beloofde om soep met balletjes te maken. Op voorwaarde dat de kleuters balletjes konden rollen. Dus oefenden we met creatherm. Na veel oefenen was het eindelijk zover. De juf bracht alles mee. We holden een pompoen uit, rolden balletjes en smulden van heerlijke soep.

3.10.2017

Babybezoek

Dinsdag 3 oktober kwamen Youna en haar mama op bezoek in onze klas. Thomas toonde fier zijn zus en alle spulletjes die nodig zijn om een baby te verzorgen. Natuurlijk mochten alle kleuters haar eens vasthouden. En Youna liet het allemaal braaf gebeuren.

18.09.2017

Verjaardag vieren van Sem

Afgelopen donderdag was het feest in de oranje klas. Sem werd 4 jaar en dat moesten wij vieren. Sem had voor ons lekker fruit en poffertjes meegebracht. Wat hebben we gesmuld! In ons fotohoekje kan je de foto’s bekijken.

een eerste berichtje op onze blog

Hoi iedereen, ook dit schooljaar houd ik jullie op de hoogte met nieuwtjes en foto’s vanuit de oranje klas. Hopelijk komen jullie vaak eens piepen wat wij zoal beleven tijdens dit schooljaar.