Blog groene klas

Nieuwtjes en foto’s groene klas

Welkom Sonia, Thijs en Nand

01.12.2017

Joepie, Delano is jarig

Thema Kerst

Kerstboom versieren, nieuwjaarsbrieven knutselen, aanleren,…  een gezellige, maar drukke tijd.

En hé, wat zien we daar door de ruiten, het sneeuwt nog lekker ook!!!

01.12.2017

Joepie, Bent en Nils zijn jarig

Thema Sinterklaas

Wat staat er weer een hele leuke, maar zeer spannende tijd voor de deur.  Sint en Piet zijn in het land.  Ook in de groene klas verschijnen regelmatig kleine sinterklaasjes en zwarte pietjes.

Op donderdag 29 november kregen we groot bezoek in onze school.  Sint en Piet kwamen een bezoekje brengen.  Alleen kwam er eerst een Zwarte Sint aan.  De zwarte pieten konden Sinterklaas nergens vinden en daarom besloten ze dat iemand van hen maar verkleed als Sinterklaas een bezoekje moest komen brengen aan onze school.

Een beetje later reed er een ziekenwagen op onze speelplaats en daar zat Sinterklaas in.  Hij was uitgegleden over een rolschaats en had zich wat bezeerd, maar tegen het einde van onze optredens was hij weer tip top in orde.

Voor de foto’s van het moment in de sporthal neem je best een kijkje in ons gezamelijk fotoalbum.

Joepie, Nathan is jarig

24/11/2017

Vandaag kwam Devaughn voor de laatste keer naar onze klas.  Veel plezier in je nieuwe school!

24/11/2017

grootouderfeest

Het was weer een fijn grootouderfeest.  De foto’s kan je deze keer vinden in de algemene map van de kleuterschool.

Thema Italië

We bouwden onze klas helemaal om tot een Italiaans restaurant.  De kleuters van de groene klas kunnen de lekkerste spaghetti en pizza klaarmaken.

Natuurlijk horen er ook echte pizza’s bij.  Deze maakten we op vrijdag.  Wat waren ze lekker!  mmmmmmmmm………..

06.11.2017

Joepie, Aliyah is jarig

05.11.2017

Thema herfst

We gingen wandelen in het bos en kwamen terug in de klas met een hele zak vol herfstschatten

Op vrijdag maakten we lekkere pompoensoep.  Wat een grote pompoen hadden we!  Er zaten ook lekkere spinnetjes in onze soep.

07.10.2017

Thema huisdieren

mama, ik wil graag een huisdier

een echt, niet eentje van papier

geen knuffel en geen dierenpop

een echt, met poten en een kop

een lieve hond of een konijn

het mag zelfs een zwijntje zijn

of een mooie, kleine kat

mag het, mama, lieve schat?

30.09.2017

Joepie, Finn is jarig

30.09.2017

Thema "jarig zijn"

Muis is jarig, maar oei, zijn kroon is veel te groot.  Gelukkig hielpen onze kleuter om een nieuwe kroon voor muis te maken.

23.09.2017

Wij "strappen" er op los!

11.09.2017

Welkom in de groene klas

Ik in mijn klasje

vriendjes maken in de klas

lekker dollen in het gras

spelen in de poppenhoek

lezen in een prentenboek

lieve vriendjes van mij

in ons klasje ben ik blij

03.09.2017

Joepie, Devaughn is jarig

Dit is een eerste berichtje op mijn blog.

Dit is een eerste berichtje op mijn blog. Vanaf september  zullen hier regelmatig berichten en foto’s van activiteiten op verschijnen.