school

Nieuwtjes en foto’s van activiteiten buiten de klassen.

20.12.2017

schaatsen

Vrijdag 15 december trok de lagere school naar het Ijssportcentrum te Turnhout voor een gezellig voormiddagje schaatsen.

Klein en groot glibberden en bibberden op en rond het ijs.

23.09.2017

strapdag

Stappen en trappen! Alle scholen van Wuustwezel deden hieraan mee, onze school natuurlijk ook!

Onze werkgroep WO heeft op korte tijd tof werk geleverd. Er werd een functionele muurtekening gemaakt door Christel Neefs, meester Sven zocht allerlei activiteiten en legde een step-, loop- en fietsparcours aan, het ‘straplied’ werd gezongen, op de Molenheide mochten onze kleuters naar hartenlust tekenen met stoepkrijt en nog veel meer!

De dagelijkse functionele verplaatsing naar school te voet of met de fiets doen, heeft een impact op vlak van milieu, mobiliteit en het is bovendien gezond voor iedereen!